<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5238493392842950228\x26blogName\x3dAngelInHeaven\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://thisgalnamemumue.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://thisgalnamemumue.blogspot.com/\x26vt\x3d-3665126464066279790', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
.The Sky.
Rindu yang teramat sangat !!
Wednesday, 7 March 2012 | 01:09 | 0 kiss me
Assalamualaikum,
                        Blog kali nie aku taip untuk si dia (Akak Jiha) .seriously miss you . dah lama tak jumpa, rindu nak gaduh dengan kau , gurau2 , gosip! kau balik, aku tak jumpa kau pun. sebab aku yang takde kat ruma. yelaa, kau balik time aku busyy. haritu kau balik tiba2 jehh, time aku kat JB kann. baru baru nie along balik punn taksempat nak jumpa, aku pulak pegi kem kat Rembau. macam macamm. bila lahh kauorang nak balik nie? rindu gilaa weyhh. cepatlahh balik !! :'( ILOVEYOU n MISSYOU my Sista n brota !!






Older Post | Newer Post
About Me.

Ummu Nur Haziqah AbuBakar|17 candidates SPM 2012|Johor|Malaysian,Islam|


Tralala.




Credit.

Designer: AmirRiezman
background: Mr.Google
Icon: Sis Lettha



Copyrighted MumueTaiko.