<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5238493392842950228\x26blogName\x3dAngelInHeaven\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://thisgalnamemumue.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://thisgalnamemumue.blogspot.com/\x26vt\x3d-3665126464066279790', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
.The Sky.
SHE's Mine
Wednesday, 7 December 2011 | 19:56 | 0 kiss me


hai peeps :D kenal tak girl atas nie? tak kann? okay . seriously aku rindu dea .
HELENA JASMINE
. dea best friend aku , even dari fom 1 aku kenal dea , tapi aku dah rasa dea kawan akhir zaman aku . masa 1 sekolah dulu , susah senang aku dengan dea . sekarang dea dah pindah , susa nak FTF . contc pun dah jarang . nasib ade FB . aku bole contc dea dari situ lahh . last aku jumpa dea masa sebelum puasa tak silap . tahun nie lahh . rindu kau weyhh . dulu pergi date sama sama . meronggeng sama sama . HAHA . aku selalu lepak ruma nenek kau . kau ingat lagi kann . tak lupa lahh . family dea nie aku dah anggap macam family aku . aku ingat lagi masa arwah atok aku meninggal , dea org 1st aku bgthu . time tu kitorang rancang nak pegi sch sama sama . ade majlis , tibatiba aku dapat call yang atok aku meninggal . daddy dea dtg ruma aku , bagi semangat n takziah.

bila lah dapat jumpa kau lagi HELENA . kau dah jarang balik , ade hal baru balik . yelahh , family dah terus stay KL kann . masing masing busyy . takpelahh , bila bila kita jumpa okayy . kalau TUHAN panjang kan umur kita n semua , kbaii . ILOVEYOUSOMUCH <3

Older Post | Newer Post
About Me.

Ummu Nur Haziqah AbuBakar|17 candidates SPM 2012|Johor|Malaysian,Islam|


Tralala.




Credit.

Designer: AmirRiezman
background: Mr.Google
Icon: Sis Lettha



Copyrighted MumueTaiko.