<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5238493392842950228\x26blogName\x3dAngelInHeaven\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://thisgalnamemumue.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://thisgalnamemumue.blogspot.com/\x26vt\x3d-3665126464066279790', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
.The Sky.
jalani hari hari yang sunyi tanpa KS
Monday, 28 November 2011 | 21:41 | 0 kiss me


bestnya tengok semua orang ade KS . hmm, aku? sunyi gilaa weyhh . rasa diri macam tade yang sayang . mumue ! be strong girl . aku nak cuba hidup tanpa KS , but tabole kawankawan semua rasa pelik bila aku tade KS . kenapa ekk?? it gonna be weird rite?? aku takesa semua tu . aku lebih suka tengok orang bahagia dari aku :D <3 btw , aku belum sedia nak terima sapa sapa dalam hidup aku . soryy eh . cuba kenal aku dengan lebih dalam , sebelum lamar aku okayy . takut korang menyesal . even aku tade KS , tapi aku masih ade FAMILY , KAWAN KAWAN n COUSIN aku . mereka boleh faham aku . last to says ILOVEYOU ALL <3 kbhaii.


kakaII yang salu buat aku HAPPY :D



my lovely friend <3

Older Post | Newer Post
About Me.

Ummu Nur Haziqah AbuBakar|17 candidates SPM 2012|Johor|Malaysian,Islam|


Tralala.




Credit.

Designer: AmirRiezman
background: Mr.Google
Icon: Sis Lettha



Copyrighted MumueTaiko.