<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5238493392842950228\x26blogName\x3dAngelInHeaven\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://thisgalnamemumue.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://thisgalnamemumue.blogspot.com/\x26vt\x3d-3665126464066279790', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
.The Sky.
Biology's Experiment
Wednesday, 24 August 2011 | 02:24 | 0 kiss me



OMG!! korang pernah BEDAH KATAK takk?? pagi tadi mumue ade experiment BIOLOGY pasal RESPIRATION . . gila tak gila lahh kann . kena BEDAH katak. dahlahh mumue GELI dengan KATAK :ppp . katak tu group mumue (GROUP 3) jumpa dekat dalam longkang depan TOILET LELAKI f4 n f5. memang geli lahh kann . tapi kesian dekat katak tu sebab ktorang pengsan kan dea guna KLOROFOM . .dah macam ape kann. time bedah tu, MAKAIII!! Tuhan jea yang tahu betapa geli nya mumue. .nak muntah punn ade . ehh, nak tahu takk, masa membe mumue(YAYA) latah kulit katak tu , jantung katak tu berdenyut lagi . first time kot tengok. tapi memang best lahh BEDAH katakk. yelaa kann , kata nak jadi DOKTOR , mestilahh kena buat sume tuu. sabar jelaah. tapi, SERIOUS memang BEST bedah katakk. korang try lahh :))

Older Post | Newer Post
About Me.

Ummu Nur Haziqah AbuBakar|17 candidates SPM 2012|Johor|Malaysian,Islam|


Tralala.




Credit.

Designer: AmirRiezman
background: Mr.Google
Icon: Sis Lettha



Copyrighted MumueTaiko.